Sök
Förfrågan

Maskinhall med kontor

Komplett maskinhall med integrerad kontorsdel. När du bygger en stålhall med Borga kan du anpassa hallen helt efter dina önskemål - inklusive utseendet på hallen. Kombinera maskinhall med kontor, omklädningsrum, personalutrymmen och mycket mer.

Få en offert gratis

Bygg komfortabelt kontor i maskinhallen

Genom att inkludera kontorsdelen direkt i maskinhallen kan du enklare kombinera det praktiska arbetet med det administrativa utan att du behöver kompromissa med komforten.

Du kan välja att isolera hela maskinhallen eller delar av den för att skapa ett komfortabelt kontorsutrymme.

Vi anpassar ljusinsläpp, värme och andra faciliteter så att du får både en maskinhall och ett kontor med de funktioner du är i behov av.

Maskinhall med kontor | BORGA

Komplett hall för dina behov

Genom att kombinera maskinhall med kontor får du ett utrymme varifrån du kan sköta hela verksamheten – produktion, underhåll och administration.

Maskinhall med kontor | BORGA

Inkludera toalett och omklädningsrum

Vi har lång erfarenhet av att bygga stålhallar som inkluderar personalutrymmen som omklädningsrum, toalett och kök.

Oavsett vilka behov du har ser vi till att dina utrymmen är både funktionella och komfortabla.

Maskinhall med kontor | BORGA

Maskinhall med kontor som passar in i din gårdsmiljö

En maskinhall som naturligt smälter in i din gårdsmiljö lyfter helhetsintrycket av ditt lantbruk.

När vi bygger maskinhall får du en praktisk och funktionell stålhall som dessutom passar in i omgivningen.

Maskinhall med kontor | BORGA

En hallbyggare med kontroll på hela kedjan

Full insyn i projektering, planering och montering.

Vi tillverkar själva de flesta byggkomponenter och låter sedan våra egna montörer bygga din maskinhall.

På så sätt har vi full koll på hela byggkedjan.

Emmalouise Löwgren
Jag är expert på hallbyggnation och kan ge dig goda råd och svar på det du funderar över oavsett om det gäller teknik, byggprocessen eller annat relaterat till dina byggplaner.

Så bygger vi maskinhall med kontor

Det finns flera sätt du kan kombinera kontorsutrymmet med maskinhallen och vad som passar dig bäst beror på dina behov och förutsättningar. Vanliga lösningar inkluderar att bygga kontorsdelen på en mezzanin eller entresolvåning, med översikt över maskinhallen. Andra väljer att dela upp hallen och avsätta en del till kontor. Du kan isolera hela eller delar av hallen och anpassa placeringen av fönster helt efter dina behov. Valet är helt och hållet ditt.

Vill du diskutera saken med oss hjälper hallexperter dig gärna att hitta den lösning som passar dig bäst.

En byggprocess som gör det lätt att bygga maskinhall med kontor

Tack vare vårt egenutvecklade byggsystem har vi möjligheten att vara flexibla och bygga en maskinhall som uppfyller dina krav och önskemål.

Systemet förenklar byggprocessen både för dig som beställare och för oss som leverantör. Genom åren har vi utvecklat en kostnadseffektiv systemlösning som är så anpassningsbar att vi kan skräddarsy varje stålhall in i minsta detalj, utan att tummar på kvaliteten.

Egentillverkade byggelement av hög kvalitet

När vi bygger maskinhallar med kontor gör vi det med egentillverkade stommar. Tak- och väggplåten kommer från vår egen produktion, precis som betongplintsystem och andra komponenter.

Genom att ha full insyn i produktionen kan vi garantera att alla produkter håller en hög kvalitet. I vår egen produktion tillverkar vi:

Bekymmersfri hallbyggnation

En ​hall​byggnation kan upplevas som ​ett stort och utmanande projekt​ men med Borga som leverantör kan du se fram emot ett bekymmersfritt projekt.

Förutom det resultat du kan förvänta dig – en kvalitativ maskinhall till fast pris i rätt tid – får du ta del av en väl beprövad byggprocess som gör att du har full koll under hela kedjan. Vi utser en dedikerad projektledare som är involverad från startmöte till slutbesiktning. Våra egna ritare och beräkningsingenjörer tar fram de ritningar och beräkningar som behövs.

Som byggherre får du hjälp av oss med underlag och ritningar som behövs för bygglov och instruktioner till din markentreprenör. Om du ska bygga på en gjuten betongplatta hjälper vi gärna till med kontaktuppgifter till någon partner som kan ta fram grundritningar efter våra dimensioneringskrav.

Få en offert gratis

Vad ingår när du bygger en hall med Borga?

När du köper en stålhall från Borga beställer du i praktiken en komplett materialleverans som omfattar en för dina behov, skräddarsydd hallbyggnad med montage. Du kan också välja att montera byggnaden själv, då levererar vi materialet och reser stommen, med din hjälp.

SE VAD SOM INGÅR

Förfrågan hallbyggnation

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...