Sök
Förfrågan
Sök

Högprofilplåt TR 136 – För Nordiska Byggprojekt

Vi får in en del frågor om vår högprofilplåt TR 136 och hur den kan bidra till era byggprojekt. För att underlätta har vi samlat de vanligaste frågorna och våra svar nedan.

Skicka gärna in fler frågor, vi fyller gärna på nedan lista med fler svar!

Svar

  • Vilka kostnadsfördelar kan vi förvänta oss med TR 136 jämfört med andra högprofilplåtar?
    Sedan lanseringen 2020 har högprofilplåten TR 136 från Borga Plåt AB visat sig vara en kostnadseffektiv lösning för byggföretag i hela Norden. Tillverkad i Skara, är TR 136 utformad för att använda en tunnare plåt utan att kompromissa med styrkan. Detta sänker materialkostnaderna och ger bästa totalekonomi, vilket är en stor fördel för små och medelstora byggföretag som vill hålla sina projekt inom budget.
  • Hur anpassad är TR 136 för våra takprojekt i nordiska klimatförhållanden?
    TR 136 är specifikt utvecklad för att stå emot de tuffa nordiska klimatförhållandena. Denna högprofilplåt har under de senaste fyra åren testats och beprövats i de mest krävande nordiska förhållandena. Byggföretag kan därför vara säkra på att TR 136 erbjuder långvarig hållbarhet och prestanda, vilket gör den till ett pålitligt val för alla typer av byggprojekt i Norden.
  • Vilka specifika byggbehov kan TR 136 tillgodose för både tak- och bjälklagskonstruktioner?
    TR 136 är en mångsidig högprofilplåt som är perfekt för både tak- och bjälklagskonstruktioner. Den höga bärförmågan gör den idealisk för alla typer av tak, både med och utan skivverkan. Dessutom är den designad för enkel och snabb installation, vilket sparar tid och minskar arbetskostnaderna. Denna flexibilitet gör TR 136 till en effektiv lösning för en mängd olika byggbehov.
  • Hur kan TR 136 bidra till att sänka våra byggkostnader?
    Den unika utformningen av TR 136 möjliggör användning av en tunnare plåt utan att kompromissa med styrkan. Detta innebär lägre materialkostnader samtidigt som man behåller hög prestanda och hållbarhet. För byggföretag innebär detta bästa totalekonomi och en effektivare byggprocess.
  • Vad gör TR 136 till ett hållbart val för våra byggprojekt?
    TR 136 är utvecklad för att stå emot de nordiska klimatförhållandena, vilket garanterar långvarig hållbarhet. Plåten är testad och beprövad under de senaste fyra åren, vilket gör den till ett pålitligt och hållbart val för byggföretag som vill investera i kvalitetsmaterial.

Besök TR 136 produktsida för att lära dig mer om hur denna högprofilplåt kan förbättra dina byggprojekt. Utforska vårt kompletta sortiment av hållbara och effektiva bygglösningar.

Mer om Högprofilplåten TR 136

Takplåt. Högprofil TR 136 | BORGA

Var detta till hjälp?
{{group.title}} ({{group.result.total}})
Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

Avvikande öppettider under semesterperioden

Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.