Sök
Förfrågan

Utveckla Europas ledande leverantör av stålhallar med Industri 4.0

Bli en del av Borgas spännande framtidsresa! Med visionen att bli Europas ledande leverantör av stålhallar satsar vi helhjärtat på Industri 4.0. Vi söker nu en visionär och drivande IT-chef som kan ta oss till nästa nivå genom digitalisering, AI och automation.

Sök tjänsten som IT-Chef

Vi söker en IT-Chef

Borga Gruppen är på en mycket spännande resa på vägen att etablera sig som Europas ledande leverantör av stålhallar och vi letar nu efter en person som kan axla helhetsansvaret kring området IT och digitalisering.

  • Helhetsansvar för IT och digitalisering
  • Driven hands-on-chef för digitalisering och processutveckling
  • Vidareutveckla IT-strategi och långsiktiga satsningar
  • Förkroppsliga mission om ”bekymmersfria byggnationer”

Vi har under de senaste åren lagt grunden med en stark strategi och en uthållig satsning kring att ta gruppen vidare och stärker nu upp med en driven och erfaren hands-on chef för den fortsatta digitaliseringen av vår verksamhet, samt utveckling av våra processer.

Borga är en arbetsplats som präglas av viljan att växa, inte bara för omsättningens skull utan för att vi verkligen tror på det vi gör och vill att våra fördelar ska komma fler kunder till nytta.

Vår mission om bekymmersfria byggnationer präglar därför både in- och utsidan av vårt företag!

Sök tjänsten som IT-Chef

Om tjänsten

I rollen som IT-chef ansvarar du för att Borga Holding med dess dotterbolag samt intressebolag upprätthåller en funktionell, effektiv samt kostnadseffektiv och säker system- och IT-miljö.

Ditt arbete omfattar strategisk och taktisk planering i samarbete med de operativa enheterna för att säkerställa relevant systemstöd.

Du är också ansvarig för att de beslutade utvecklingsprojekten fortskrider enligt plan och säkerställer en fungerande löpande förvaltning av befintliga system och processer med stöd av extern specialistkompetens.

Du kommer vidare att:

  • Hantera och aktivt delta i Borgas fortsatta utveckling av systemstöd och teknisk infrastruktur genom både strategiskt arbete och eget operativt arbete
  • Koordinera och övervaka investeringar avseende IT-stöd för hela gruppen
  • Upprätthålla en löpande dialog och kontroll över Borgas olika IT-leverantörer
  • Bidra till utvecklingen av en IT-styrningsmodell för gruppen, säkerställande av både informationssäkerhet och IT-säkerhet
  • Säkerställa att verksamheten följer interna policyer samt efterlever externa lagkrav och regelverk

Om dig

Vi söker en mångsidig och dynamisk IT-ledare som trivs med att navigera mellan strategisk vision och praktiskt operativt arbete. Du har en gedigen erfarenhet inom IT för tillverkande industri, från att planera, upphandla och leda komplexa systemprojekt till att hantera det dagliga behovet från verksamheten. Du kan effektivt hantera och leda diverse IT-systemleverantörer och är bekväma med att löpande utvärdera både kvalitet i leverans och rimligheten i kostnaderna.

Du är mycket intresserad av teknik och de möjligheter som kommer i och med praktisk tillämpning av digitalisering, automation och AI. Du föredrar att varva praktisk, hands-on-kunskap med strategisk och taktisk planering.

Du tar ett personligt ansvar för ditt område och på grund av din erfarenhet inom industrin förstår du vikten av robusta IT-system som stödjer verksamhetens behov. Som person är du affärsinriktad, professionell och ser möjligheter där andra ser svårigheter.

Som lagmedlem är du både ambitiös och proaktiv. Du vill förstå de olika delarna du ansvarar för och är inte rädd för att själv hugga i när det behövs, antingen för att bara få jobbet gjort, eller för att leda genom det goda föredömet. Du känner dig hemma i det sätt vi bedriver affärer i Skaraborg och står stadigt i ditt ledarskap med fokus på resultat, utan behov av prestige.

Vad vi erbjuder

  • En tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Placering vid Borgas huvudkontor i Skara, alternativt Göteborg.
  • En arbetsplats där vi har kul tillsammans och hjälps åt för att vi ska må bra och finna den bästa lösningen för Borga och kunden.
  • Förtroendetid med frihet under ansvar.
  • En marknadsmässig, fast månadslön i kombination med en gemensam årlig bonus för samtliga anställda.
  • Andra förmåner såsom tjänstepension, hälsoundersökning via företagshälsovård, friskvårdsbidrag samt möjlighet att teckna en privat sjukvårdsförsäkring.

Stämmer detta in på dig, tveka inte att höra av dig.
Vi söker aktivt kandidater för att tillsätta denna roll snarast.

Sök tjänsten som IT-Chef

SÖK TJÄNSTEN SOM IT-CHEF HÄR

  • Vad roligt att du vill jobba hos oss! Välkommen att skicka din ansökan så hör vi av oss så fort vi kan.
  • Dra filer hit eller

    Godkända filtyper: doc, docx, pdf, odt, Max filstorlek: 64 MB.

      Bifoga eventuella filer som du vill skicka med din ansökan, som CV eller personligt brev.
    • Genom att klicka på knappen ”Skicka in” godkänner du följande hantering av personuppgifter:
    • För att vi ska kunna behandla din ansökan behöver vi spara dina personuppgifter som är nödvändiga för ansökningsförfarandet. Det rör sig om dina kontaktuppgifter och de uppgifter som du själv lämnar i ditt personliga brev, CV och andra bifogade dokument. Borga Plåt AB är personuppgiftsansvarig för denna personuppgiftsbehandling.

      Det är som utgångspunkt endast behörig personal som har tillgång till uppgifterna men de kan även komma att lämnas ut till företag och konsulter så som rekryteringsfirmor och experter inom second opinion, och som hjälper oss med rekryteringsprocessen.

      Vi kommer att spara dina uppgifter under rekryteringsprocessen men även under en rimlig tid därefter för eventuella framtida rekryteringsbehov. Om du inte vill att vi sparar dina uppgifter för framtida rekryteringsbehov är du välkommen att kontakta oss på adressen nedan för att få dessa raderade.

      Du har rätt att få ett utdrag på de personuppgifter som finns sparade om dig och att få dessa rättade om de är felaktiga. Under vissa förutsättningar kan du få dina personuppgifter raderade, eller behandlingen begränsad. Du har under vissa förutsättningar även rätt att invända mot behandling samt rätt till överföring av personuppgifterna i ett digitalt format till en annan personuppgiftsansvarig.

      Om du har några frågor eller begäran angående behandlingen av personuppgifter i din ansökan kan du när som helst kontakta oss genom att skicka ett email till jobb@borga.com.

      Vill du veta mer om dina rättigheter enligt dataskyddsförordningen eller komma i kontakt med Datainspektionen för klagomål så hittar du mer information om detta på Datainspektionens hemsida datainspektionen.se.

    {{group.title}} ({{group.result.total}})
    Visa mer {{group.title.toLowerCase()}}
    No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
    Vänligen vänta, söker efter "{{query}}" ...

    Avvikande öppettider under semesterperioden

    Vecka 29, 30 och 31 (15 juli – 5 augusti) håller vår komponent- och hallförsäljning, varuutlämning samt produktion semesterstängt.
    Det innebär förändrade öppettider och det finns en deadline för att hinna få din plåt i tid. Läs mer under kontakta oss.